Cont Demo

Deschideți un cont demo gratuit

Învățați să tranzacționați FOREX și CFD-uri cu contul demo, cu capital virtual.

Hanseatic Brokerhouse pune la dispoziția tuturor persoanelor interesate de Trading modalitatea de a testa instrumentele, prețurile și produsele oferite prin intermediul platformei MetaTrader 4.

Puteți descărca aici versiunea demo a platformei MetaTrader 4.

Completați următorul formular!

*Include abonarea în buletinul informativ. În mod periodic veți primi informații în legătură cu seminariile ce se vor organiza în orașul dvs. și despre produsele și serviciile noastre.

(Aveți posibilitatea de a vă dezabona în orice moment).

Aviz legal: Completarea acestui formular este voluntară. Făcând clic pe “Trimite” sunteți de acord cu faptul că datele pe care le-ați furnizat vor fi introduse într-un fișier automatizat de potențiali clienți Hanseatic Brokerhouse Financial Services GmbH Sucursala Spania pentru a vă oferi în mod regulat toate tipurile de informații despre cursuri, produsele și serviciile noastre. Dacă doriți să accesați, modificați sau anula datele dumneavoastră conform Legii 15/1999, adresați-vă: Hanseatic Brokerhouse, Strada López de Hoyos nr. 13, etaj 1, cod poștal 28006, Madrid, Spania sau la adresa de e-mail [email protected] .

REALIZAȚI UN DEPOZIT €