Despre noi

ISTORIA

Hanseatic Brokerhouse a fost înființată în anul 1999, în Hamburg, Germania.

În anul 2000 am fost prima firmă care a introdus CFD-urile pe piața financiară Germană și de asemenea primii care au organizat seminarii de tranzacționare în peste 40 de orașe din Spania, ceea ce ne transformă în pionierii distribuției de CFD-uri pentru ambele țări.

 

Hanseatic nu poate face invesții pe cont propriu, de aceea am ales să investim în clienții noștri și organizăm peste 300 de seminarii și aproximativ 500 de seminarii online pe an, doar in Spania. Aceste seminarii se realizează atât înaintea deschiderii contului cât și după.

Principii ale Hanseatic Brokerhouse

Când am fost primii în acest sector care au oferit acest tip de produs la prețuri competitive, am făcut contrariul a ceea ce ceilalți s-ar fi așteptat: în loc să punem accent pe comisoanele mici, tradingul rapid, multitudinea de instrumente, garanția capitalului clienților și alte lucruri similare, am avut altceva în gând, așă că am spus: ¨OK, dar alegerea brokerului ar trebui fie despre mai mult decât despre o colecție de specificații tehnice și, cu siguranță, asta nu este tot ce avem de oferit¨.

 

Avem un puternic sentiment de răspundere și o mentalitate ¨perfect sau deloc¨. Așă că am creat propriul nostru ecosistem: să avem prețuri și produse competitive nu a fost suficient, așa că am combinat asta cu un excelent serviciu pre și post deschiderea conturilor. Întotdeauna am făcut tot posibilul pentru a le oferi clienților noștri oexperientă completă: tradingul ar trebui să fie transparent, fluid și … doar despre trading!

 

Promitem că noi vom depune toate eforturile necesare pentru îmbunătățirea constantă a serviciilor noastre, lucrând de luni până vineri, tot anul (excepție doar cele 4sărbători internaționale!), 12 ore pe zi, toate departamentele noastre răspunzând la e-mail-uri în maxim 2 ore lucrătoare.

Indiferent ce se va întâmpla, va exista întotdeauna cineva acolo care va lucra pentru a restabili în fiecare zi obiective din ce în ce mai înalte!

Pentru noi, aceasta nu este o valoare suplimentară, ci o valoare esențială!

REALIZAȚI UN DEPOZIT €